Spørgsmål fra seerne – 4/4 Danmarks Jægerforbund formand interview

Dette er sidste del af vores interview med formanden for Danmarks Jægerforbund – Claus Lind Christensen.

I denne sidste den har vi bedt jer brugere om interessante spørgsmål vi kunne stille til formanden og det er der kommet denne video ud af 🙂

Fra Christian Heinrichson
Jeg synes godt man kunne spørge Jægerforbundet om deres holdning til dværgbændelorm i hunde. Nu hvor det anbefales fra Fødevarestyrelsen at vores jagthunde skal have ormekur hver måned, hvad Jægerforbundet mener om det ? Det er jo sikkert fornuftigt nok, men i praksis en dyr løsning for hundeejerne da der helt officielt ikke må udleveres ormekure med mindre der er foretaget fæces-analyse – og det er her kæden springer af. Det er sq for dyrt for os een gg pr måned med en analyse der koster 1500 (eller mere). Jægerforbundet kunne godt gå lidt hårdt på Fødevarestyrelsen så der kan lempes på krav så det ikke bliver så dyrt at have jagthund.

Fra John Chris
Spørg om hvornår DJ’s nye kommunikations strategi går live. Og hvorfor der overhovedet er lukkede punkter på HB møder, som ikke offentliggøres i referater.

Fra Sebastian Strøier
Vil gerne hører CLC syn på strand og havjagtens fremtid og omkring trækfuglene.

Fra Jan Jensen
Vil der blive gjort noget aktivt for at ændre den demokratiske proces i DJ ift. valg af nye formænd frem over? Kan huske der var meget debat om valg processen sidst, men er der sket noget eller kommer der til at blive ændringer så der er flere der kan stemme?

Michael Skov Pedersen
Hvordan går det med den åbenhed i DJ som Claus Lind Christensen gik til valg på?
Lukketheden omkring domicilsagen,kommer den til at skade DJ’s medlemstal?
Hvad gør DJ, hvis DJ mister eks. 10.000 medlemmer pga domicilsagen økonomisk?
Hvorfor skal medlemmer spørge igennem Jægernes Magasin,det ville være nemmere hvis Claus Lind Christensen svarede på relevante spørgsmål på DJ’s medlemsnet?

Fra Per Nørgård Smed & Kenneth Boe Krarup
Jeg kunne rigtig godt tænke mig at hører CLC´s uforbeholdne mening omkring det faktum at vi inden for en meget kort årrække er tvunget af nødvendigheden til at forholde os til vildsvinenes indvandring i den danske natur. Jeg vil gerne spørge Claus L.C. om hans og Jægerforbundets holdning og hvordan de agter at forholde sig til indvandringen og ikke mindst hvad DJ har i støbeskeen omkring tilpasning af jagtloven og vildtforvaltningsplan for vildsvinene. Det tog jo kun få uger at få en plan for Ulven! Jeg håber på et meget direkte og konkret svar og ikke noget snakken uden om.

Fra Niels Hedegaard Jensen
Jeg kunne rigtig godt tænke mig at høre hvad hans begrundelse er for at man ikke må drive jagt/regulering før man er 18 år? Da jeg ikke helt kan se logikken da gennemsnitsalderen for at få jagttegn jo ligger over 18, og det tilsyneladende er for at man som ny jæger ikke skal ud og f.eks. regulere. For det er vi jo RIGTIG mange der meget gerne vil, men vi MÅ ikke få lov at sidde og gøre det som så mange af de “gamle” jægere ikke gider. Så hvorfor skal man være 18 år før man må gå alene på jagt /regulere?”

Fra Nikolaj Brandt
Hvordan forholder formanden sig til Danmarks Naturfredningsforenings jagtpolitik?

Fra Rasmus Deerhunter Thais
Status på lyddæmper ændring til jagt.

De andre interview i denne serie:

GD Star Rating
loading...
Spørgsmål fra seerne - 4/4 Danmarks Jægerforbund formand interview, 10.0 out of 10 based on 1 rating

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>