Vildtpleje og naturpleje i februar

Vildtpleje i februar

Gratis film om vildtpleje og naturpleje fra Jægernes Magasin. Dette afsnit handler om de vildtplejetiltag jægere og naturelskere kan gøre for vildtet. Vildtpleje hjælper ikke kun de vildtarter der har jagttid, men mange andre småfugle, insekter, flora og fauna.

Lær en masse om kragejagt igennem det ca. 15 minutter lange interview, hvor snakken bl.a. går på placering af krageskjul, ammunition, placering og opstilling af lokkefugle, lokkeugle, sløring og camouflage samt jagtudstyr og jagttøj.

Lokkejagt og anstandsjagt på ræv fortæller vildtplejerådgiveren også om og han demonstrere forskellige typer lokkekald der skal lyde som hhv. en såret hare og kanin samt den for Mikkel ræv uimodståelige muspiben.

Vildtplejerådgiveren fortæller derudover om beskæring af levende hegn, fodring og placering af fodertønder samt en hel del om rævefælder og fælderfangst.

GD Star Rating
loading...
Vildtpleje og naturpleje i februar, 9.8 out of 10 based on 8 ratings

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>