Freddy Wulff – Vejen til professionel jæger

Freddy Wulff er forfatter og professionel jæger, men først og fremmest en eventyrer der har rejst kloden rundt mere end en gang. Han er født og opvokset i en forstad til Randers og flyttede til København som 17-årig for at gennemføre en uddannelse som shippingelev hos ØK og senere aftjente han sin værnepligt i Livgarden.

Halvandet døgn efter at være blevet aftrådt til civil stod han på den amerikanske militærbase Søndre Strømfjord, i dag Kangerlussaq, på Grønland. Tiden på Grønland gik bl.a. med rype- og gåsejagt, men først da Freddy nedlagde sit første rensdyr var kommende livsinteresse for jagt vagt. Som Freddy Wulff betroede sin jagtkammerat, H.C. Andersen, etter rensdyret var fældet, så skulle han være professionel jæger og en viljestærk indstilling førte ham til netop sådan et job på New Zealand.

I dette interview følger vi med Freddy Wulff hele vejen fra Randers, over Grønland til New Zealand og hans tid som professionel jæger. Følg hans livlige person live og hans spændende beretninger er krydret med billeder fra de aktuelle fortællinger.

GD Star Rating
loading...
Freddy Wulff - Vejen til professionel jæger, 9.7 out of 10 based on 6 ratings

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>