Kom med på bukkejagt – Følg jagten – 1/5

bukkejagt videoSå er vi ved at nærme os bukkejagt sæsonen og Jægernes Magasin er på banen med en tidsrelevant film/serie omkring bukkejagt.

Du kommer i denne serie med ud sammen med Nikolaj Brandt fra Jægernes Magasin, der besøger Simon på Samsø, der er herregårdsskytte og vildtforvalter.

I dette første afsnit, får du lov at følge med i hvordan en pürschjagt foregår. Både Nikolaj og Simon fortæller undervejs omkring de ting der er relevante for en bukkejagt. Incl. en gennemgang af alt det udstyr der benyttes til sådan en jagtform som denne.

Filmen er gratis tilgængelig til alle og vi håber i vil tage godt imod det. Vi lægger en masse frivillige timer i at producerer og markedsføre disse gratis film og kan du lide hvad du ser, så hjælp os endelig med at subscribe/tilmelde dig vores sociale tjenester på Facebook, Twitter, Google+ og Youtube.
Jo mere støtte vi får i form af plusser på Google+ og Likes på Facebook, desto mere blod på tanden får vi til at blive ved. Så hold dig endelig ikke tilbage med at give lidt støtte den vej 🙂

Du kan desuden også tilmelde dig vores nyhedsbrev inde på Jægernes Magasin og derved få besked hurtigt i din indbakke når vi publicerer flere film.

Filmen kan desuden findes inde på JM under Bukkejagt på Samsø – Del 1

GD Star Rating
loading...
Kom med på bukkejagt - Følg jagten - 1/5, 9.1 out of 10 based on 14 ratings

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>