Gåsejagt i Danmark, der virker!

I denne gratis film viser vi, hvordan gåsejagt kan udøves så det virker! Vi jager på gæssenes præmisser og lægger os midt på marken, hvor gæssen vil lande.

Vi kommer vi rundt om alle gåsejagtens facetter. Filmen er opbygget som en videndelingsfilm og begynder med rekognoscering, planlægning og strategien bag en effektiv gåsejagt, som virker. Dernæst tager vi på jagt og placerer skjulene, lokkefuglene og lokkesvanerne korrekt i forhold til vinden og solen. Vi kommer ind på flagging og hvordan dette skal gøres for at virke korrekt overfor grågæs og canadagæs. Lokkesvanerne skal ligne sangsvaner. Og hvor har vi jagthunden når vi lægger midt på marken.

Se filmen og få svar på, hvordan gåsejagt kan udøves så det virker!

Vi havde kameraet med 4 gange gennem jagtsæsonen på 4 forskellige lokaliteter på Sjælland og Lolland. Der er lagt rigtig mange frivillige timer i filmen og en stor tak til DK WAI for at ville deltage og dele ud af deres store erfaring omkring gåsejagt.

Videoen er første gang udgivet på Jægernes Magasin under titlen Gåsejagt – Film om gåsejagt i Danmark

 

GD Star Rating
loading...
Gåsejagt i Danmark, der virker!, 9.4 out of 10 based on 5 ratings

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>