Buetyper til jagt i Danmark

Langbuen, recurvebuen og compundbuen

Denne film fra Jægernes Magasin handler om buejagt, nemlig en god og detaljeret gennemgang, af de forskellige buetyper der er tilladt til buejagt i Danmark. Kim Andersen som tidligere Danmarksmester i bueskydning, passioneret buejæger og indehaver af jagtforretningen Andersens Jagt-Grej, som primært henvender sig til buejægere.

Overvejer du at blive buejæger eller vil du blot vide mere om de forskellige buetyper, langbuen, recurvebuen og compundbuen, så går denne læringsfilm i dybden og kommer samtidig ind på det tilbehør der passer til de forskellige buetyper.

Giv gerne filmen en LIKE på You Tube og husk at abonnér på deres kanal. Så er du med til at støtte Jægeres Magasin, så de kan fortsætte med at producere og levere gratis jagtfilm.

Du kan følge Nikolaj Brandt fra filmen på Facebook, så kan du bl.a. holde dig orienteret om de forskellige filmproduktioner der løbende er i gang.

GD Star Rating
loading...
Buetyper til jagt i Danmark, 10.0 out of 10 based on 2 ratings
Category: Jagtbuer, Våben

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>